Faruk ATEŞ - OKUL MÜDÜRÜ

Faruk ATEŞ 15.01.1976 yılında Antalya´nın Gündoğmuş İlçesinin Çaltı Köyü´nde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde tamamladı. Ortaokulu ve liseyi Gündoğmuş ilçesinde birincilikle bitirdi.

1996 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu. 1996 Yılı Eylül Ayında Amasya´ya Tarih öğretmeni olarak atanan Faruk ATEŞ, 1 yıl sonra mezun olduğu üniversitede yüksek lisans kazanarak tekrar Eskişehir’e tayin oldu.

2000 Yılında Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı Yakınçağ Tarihi Programında Yüksek Lisansını tamamladı. 2001 yılında Antalya´ya Tarih Öğretmeni olarak atan Faruk ATEŞ, Gündoğmuş İlçesinde 10 yıl Merkez İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve 3 yılı aşkın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 2014-2019 yılları arasında Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi Müdürlüğünü yürüttü.

11 Şubat 2020 tarihinde okulumuzda müdür olarak göreve başladı.

Eserleri

Ø  Kurun-ı Cedide Tarihi (Osmanlıca eserin Türkçeye çevirisi) ,

Ø  Sırat-ı Müstakim Mecmuasında Yayımlanan Siyasi Yazılar (Yüksek Lisans Tezi) .

Ø  Yürüyen Merdiven Şiir Antolojisinde şiirler.